dissabte, 28 de març del 2009

Paranoies


Sentir-te imbècil i no poder fer res per evitar-ho.


T'has cregut tot el que t'han dit i, ara, que te n'adones que tot era mentida, penses en fins a quin punt has sigut un subnormal. Maldius tots aquestos moments en que pensaves que tot era perfecte i no, tot no era més que un gran engany. I la persona qui t'ha enganyat? Millor no hi pensis. Segurament, està perfectament, no et recorda. I quan ho fa, li fas venir un somriure a la cara de malícia i un pensament de: "pobre innocent...". I et seguirà negant l'engany. Tu sabràs quina és la realitat i l'altra persona també, però mai oficialment, perquè les persones que enganyen no són capaces de reconèixer-ho.


"No val la pena que hi pensis", et diran. Tenen raó? Potser sí, potser no. És possible que si penses en això arribis a aprendre alguna cosa d'això que t'ha passat, però també pot passar que t'amarguis per una persona a qui mai li has importat una merda. I, llavors, què hem de fer?


Lluitar per seguir endavant, deixar enrere les persones que no ens han sabut valorar, provar d'aprendre alguna cosa i no mostrar punts febles. Aquesta és la resposta. I ens tornarà a passar i haurem de fer el mateix un altre cop, però això són coses de la vida. I pensa que probablement a la persona la qual t'ha enganyat també l'enganyaran i es sentirà de la mateixa manera que tu. Potser, llavors, se n'adoni que la va cagar del tot amb tu. Les dites són molt sàbies:


"Menja, gat, menja sardina, que ja cagaràs l'espina".







1 comentari:

  1. aai mi querida angelus!

    deuries escoltar-me una mica més i seguir els meus consells... però sent tu tan amorosa... no ho fas!
    Saps que? ara et toca la teva època zorronga (que no està res malament, i per cert, em dónes enveja. Sé que no em faràs cas.. que seguiràs dient-me que tu no estàs feta per a això.. però la veritat és que per a una època (sí, i dic una època) és divertit.
    L'amor? l'amor pot esperar, com tot en la vida. I tu fes-me cas, algun dia arriba, això està clar, i serà quan menys t'ho esperis.. sí, és una frase molt típica, però el pitjor (o el millor) és que té molta raó. Ara sal, diverteix-te, no et preocupis dels altres.. ja hi haurà temps per a això.

    ah! i imbecil el gat que es menja les sardines amb espines!

    La teva petita Leire-chan, i consellera oficial

    ResponElimina